Vzdělávání
Svět kávy nespí. Uhání dopředu. Je třeba se učit a držet dech s dobou.
Svět kávy nespí. Uhání dopředu. Je třeba se učit a držet dech s dobou.
Na to, abychom vyvinuli dostatečný tlak horké vody na pomletou kávu, potřebujeme doma opravdový pákový espresso kávovar a dobrý mlýnek na kávu, abychom kávu najemno pomleli. Příprava espressa přes pákový espresso kávovar má svá specifika a pravidla, se kterými se dá hrát a experimentovat, abychom dosáhli espresso na jedničku, jak se patří. Mlýnek na dobrou kávu musí být takový, aby věděl mlít kafe […]
Tenké trubky v pákovém espresso kávovaru jsou z mědi, bojler je z mosazi nebo z nerezavějící oceli. To jsou všechno kvalitní materiály, které vydrží věčnost. Espresso kávovar má být spolehlivý a má dlouho vydržet. Zároveň musí vždy udělat perfektní nekompromisní espresso. Home barista ví, že kvalita espressa nesmí kolísat. I když to uvnitř pákového espresso […]